Svalornas veckobrev
Lundaskolan är en för- & lågstadieskola belägen vid Hornstull (söder) i Stockholm. Välkommen att läsa mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Lundaskolan, förskola, lågstadieskola, Södermalm, Stockholm
17535
page-template-default,page,page-id-17535,bridge-core-2.3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Svalornas veckobrev

Vecka 24

Hej alla Svalor!

Veckan som gått:

Denna vecka har vi arbetat klart i våra olika ämnen. Vi har tagit vara på det fina vädret och haft flera lektioner utomhus. Nu känns det tydligt att sommaren är här.

I veckan har vi även börjat städa ur våra lådor och fack och satt in allt material i våra pärmar. Det har varit kul att på så vis sammanfatta vårt år i årskurs 1 tillsammans.

Under fredagen hade vi vår klassfest med naturtema. Det var en mysig dag där vi fick äta popcorn, dricka saft och se på Saltkråkan. Svalorna gjorde också i ordning sina krukor till solrosorna. De kommer planteras om nästa vecka.

Nästa vecka:

På måndag kommer vi ha den årliga olympiaden! Olympiaden startar 09:00 på Långholmen. Detta betyder att alla Svalor måste vara i god tid till skolan, då vi kommer ha en kort samling på morgonen innan vi behöver gå iväg. Till denna dag ska ni packa matsäck för både lunch och mellis då vi är där hela dagen. Tänk också på kläder efter väder.

På onsdagen har vi skolavslutning.

Ha en underbar helg!

/Karolina och Filippa