Lundaskolan | Sparvarnas veckobrev
Lundaskolan är en för- & lågstadieskola belägen vid Hornstull (söder) i Stockholm. Välkommen att läsa mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Lundaskolan, förskola, lågstadieskola, Södermalm, Stockholm
17482
page-template-default,page,page-id-17482,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Sparvarnas veckobrev

Vecka 5

Hej Sparvar!

 

Likt förra veckan började vi med att halva klassen fick gå till bibliotek och andra halvan fick vara kvar i klassrummet och skriva i sin nya dagbok. Mysig dag!

 

Denna veckan har vi arbetat med bokstaven Aa. Vi har jobbat med liknande metoder som med förra bokstaven men med några få undantag. Roligt att se allas engagemang i bokstavsarbetet!

 

I onsdags hade vi en snabb samling innan vi begav oss av till dansföreställning på Zebradans! Först tunnelbana till Slussen och därefter buss till Gotlandsgatan. Sparvarna klarade det såklart alldeles utmärkt! På vägen hem fick Sparvarna till exempel beröm från en medresenär som var superimponerade över deras ljudnivå! Vi vuxna Sparvar kunde inte instämma mer! Föreställningen hade fokus på alfabetet och dans. Det var en rolig och lärorik stund för oss alla! Be gärna din/er Sparv att visa upp hur hens bokstav ser ut med kroppen! Återigen, vi var superimponerade av Sparvarna som var så duktiga och lyssnade alldeles utmärkt! Så ber er Sparv sträcka på ryggen och klappa sig själv på axeln! När vi kom tillbaka till skolan fick vi skriva och rita om vår utflykt i våra dagböcker.

 

Under torsdagen åkte vi som vanligt skridskor! Efter lunchen hade vi experiment där vi tittade på ”Tiggy testar”.

 

Under fredagen hade vi musiklektion. Roligt tycker vi! Därefter hade vi rensning av alla de alster som Sparvarna har gjort på bilden!

 

Inför nästa vecka rullar vi på som vanligt. Inga speciella utflykter förutom den som vi har varje måndag förmiddag!

 

Ha en fin helg!

Vi på Sparvarna