Örnarnas veckobrev
Lundaskolan är en för- & lågstadieskola belägen vid Hornstull (söder) i Stockholm. Välkommen att läsa mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Lundaskolan, förskola, lågstadieskola, Södermalm, Stockholm
17521
page-template-default,page,page-id-17521,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Örnarnas veckobrev

Vecka 49

Hej alla barn och föräldrar!
Vilken rolig dag vi hade på Exploria! Örnarna var indelade i grupper som de lekte tillsammans i och det var härligt att se hur måna de var om varandra. De såg bland annat till att alla i gruppen var med under de olika lekstationerna. Dessutom skötte sig Örnarna exemplariskt under vår tunnelbaneresa dit! Vilka fina barn ni har!
Musikal på Junibacken den 5/12
Nästa vecka på torsdag den 5/12 kommer vi att gå på musikal och se föreställningen Monstret och människorna. Vi samlas som vanligt i klassrummet kl. 08:15. Vi kommer att bege oss mot Junibacken strax efter kl. 9. Den här dagen kommer Örnarna att äta sen lunch på skolan, packa därför med en smörgås i väskan.
Luciafirande
Välkomna på luciafirande i Högalidskyrkan den 13/12 kl. 14:00. Efter firandet i kyrkan fikar vi tillsammans på skolan. Kom ihåg att ni föräldrar ansvarar över fikat till er och era barn. Ni kan lämna fikat på skolan när ni lämnar ert barn på morgonen. Det är viktigt att ni kryssar ut ert barn i Örnarnas pärm innan ni beger er till skolan för att fika. Rebecca/Ivar kommer at stå utanför kyrkan med pärmen. Vi ser emot ett vackert luciafirande och en mysig fikastund tillsammans mer er!
Matteläxa
Denna veckas matteläxa hittar ni på hemsidan skolplus.se.
Om ditt barn vill testa på något annat på skolplus (efter att hen gjort sin matteläxa) till exempel öva på geografi, så är det bara att köra på.
Önskar er en trevlig helg och mysig första advent!
Rebecca och Ivar