Örnarnas veckobrev
Lundaskolan är en för- & lågstadieskola belägen vid Hornstull (söder) i Stockholm. Välkommen att läsa mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Lundaskolan, förskola, lågstadieskola, Södermalm, Stockholm
17521
page-template-default,page,page-id-17521,bridge-core-2.3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Örnarnas veckobrev

Vecka 24

Hej alla Örnar och föräldrar!
Utelektioner i måndags
I måndags var vi på Långholmen under förmiddagen och byggde sandslott. Örnarna samarbetade i olika grupper och kreativiteten flödade. Vallgravar, broar och olika dekorationer växte fram på sandslotten och det var svårt att slita sig från sitt bygge för att bege sig tillbaka till skolan.
Nu är ÅK2 snart slut
Örnarna har städat sina lådor i veckan. Vi hittar fortfarande saker som kan följa med hem. Ta därför en titt på ditt barns hylla vid hämtning efter saker som kan tas med.
Idrottsdag på Långholmen – packa matsäck
På måndag 8/6 ska vi ha idrottsdag på Långholmen. Till denna dag ska ni packa matsäck för både lunch och mellis då vi blir där hela dagen. Dessutom gäller kläder efter väder – om det blir soligt denna dag kan solkräm vara lämpligt. Vi har morgonsamling i klassrummet kl. 08:15 och går hela klassen tillsammans till Långholmen. Vi är tillbaka på skolan efter kl. 13.
Önskar er en jättefin helg! //Rebecca och Ivar