Hökarnas veckobrev

Hökarnas veckobrev

Hej alla Hökar!
Det känns verkligen märkligt att skriva det sista veckobrevet efter fyra år tillsammans, men jag ska göra mitt bästa.
Den här veckan har bjudit på flera överraskningar, men höjdpunkten var ju såklart tisdagens utflykt. Vi begav oss till Långholmen där vi började med fri lek. När det närmade sig lunchtid så begav vi oss mot fotbollsplanen. Vi satt på en gräsplätt där vi började packa upp våra frysta biffar. När barnen hörde att vi hade missat att tina dom, var det inte glada miner. Vi packade också upp lite russin och knäckebröd. Biffarna la vi i solen och sa att de snart kommer att tina. Det blev sen en ganska lång väntan(kändes det som) innan till slut Foodora dök upp med vår fantastiska lunch. Barnen trodde inte att det var sant och det var som att de hade vunnit VM-guld när de insåg att maten var till oss.
För ett antal veckor sedan fick barnen nämligen en uppgift att rita vad de brukar äta på McDonalds. De hade glömt bort dessa, men nu kopplad de varför vi gjort den uppgiften. Vi hade en riktigt trevlig lunch och alla var så nöjda. Vi hade beställt extra av allt så det var ingen som gick hungrig därifrån. Vi besökte också Emmys ateljé på Långholmen, där några barn i taget fick gå in och titta, så spännande. Vi avslutade dagen på stranden där det byggdes, målades och doppade fötterna i vattnet. En underbar dag helt enkelt.
Orientering har vi haft i veckan. De var så duktiga. De gick tillsammans i grupper om två och två eller tre och tre. Priset blev en valfri glass i kiosken när vi gick hem, ytterligare en trevlig överraskning
På onsdag är det dags för avslutning. Vi kommer att tacka av barnen kort och därefter fikar vi tillsammans på skolgården. Den här dagen får man komma 09 om man vill. Hör av er om ni undrar någonting. Vi ser fram emot de sista dagarna tillsammans med era underbara barn!!!
Josefina och Johan