Välkomna till en ny termin!
Lundaskolan är en för- & lågstadieskola belägen vid Hornstull (söder) i Stockholm. Välkommen att läsa mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Lundaskolan, förskola, lågstadieskola, Södermalm, Stockholm
17690
post-template-default,single,single-post,postid-17690,single-format-standard,bridge-core-2.3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Välkomna till en ny termin!

Välkomna till en ny termin!

Välkommen till en ny spännande termin på Lundaskolan. Vi är nu i full gång med att färdigställa intaget till förskoleklassen 2020. Det är härligt att så många av er är nöjda med vårt arbete på skolan vilket visar sig i alla enkäter men givetvis också på elevernas resultat. Så pass nöjda att även era yngre syskon nu formar basen i den klass som börjar på Lundaskolan 2020.

Ni som ännu inte fått plats hos oss, misströsta inte utan ställ ditt barn i kö. Möjligheten finns alltid att komma in i efterhand. Många familjer förändras över tid och nya luckor tillkommer. Välkommen med din ansökan!