Lundaskolan | Välkommen till en ny termin

Välkommen till en ny termin

Välkommen till en ny spännande termin på Lundaskolan. Vi är nu i full gång med att färdigställa intaget till förskoleklassen 2019. Det är härligt att så många av er är nöjda med vårt arbete på skolan vilket visar sig i alla enkäter men givetvis också på elevernas resultat. Så pass nöjda att även era yngre syskon nu formar basen i den klass som börjar på Lundaskolan 2019. Samarbetet med Stockholmshem fortsätter där de under sommaren 2019 kommer att bygga om vår övre lekgård.  Ni som ännu inte fått plats hos oss, misströsta inte utan ställ ditt barn i kö. Möjligheten finns alltid att komma in i efterhand. Många familjer förändras över tid och nya luckor tillkommer. Exempelvis finns det platser att söka till åk 2 i höst . Välkommen med din ansökan!