Lundaskolan | Om Svalorna

Om Svalorna

Välkommen till åk 3 Svalorna

Välkomna till svalorna som ligger på andra våningen. Här vistas skolans tredjeklassare tillsammans med pedagogerna Minnelie och Emmy samt klassläraren Jeanette.  Tredje läsåret på Lundaskolan börjar alltid med en lägerskola/klassresa på Barnens Ö som brukar uppskattas mycket. Detta gynnar sammanhållningen som vi har stor nytta av under året. I årskurs tre handlar det om att nå lågstadiets kunskapskrav som är satta till våren år tre. På våren gör eleverna de nationella proven i matematik och svenska. Under denna period väljer eleverna även skola till årskurs fyra.