Om Örnarna
Lundaskolan är en för- & lågstadieskola belägen vid Hornstull (söder) i Stockholm. Välkommen att läsa mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Lundaskolan, förskola, lågstadieskola, Södermalm, Stockholm
17324
page-template-default,page,page-id-17324,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Om Örnarna

Välkommen till åk 1 Örnarna!

Från förskoleklassen flyttar sparvarna nu till det klassrum som kommer att vara deras hemvist de kommande tre åren. Dvs det klassrum som de förra 3:orna lämnat. Välkomna säger vi till Örnarna som ligger 1 trappa upp i huset och längst in i lokalen. Här arbetar skolans förstaklassare tillsammans med pedagogen Petra samt klassläraren Rebecca. Det första skolåret på Lundaskolan fokuserar vi mycket på bokstavsinlärning, läsinlärning och grundläggande matematik, samt att lära sig allt vad det innebär att börja i första klass. Vi börjar nu också att bege oss till vår systerskola Bergsundsskolan för att genomföra idrottslektioner.