Intagningsläget

Intagningsläget

Intag till Lundaskolan

Hej alla elever som har för avsikt att börja på Lundaskolan Augusti 2019. Samtliga elever som fått plats har fått en inbjudan via post. Även de som står som reserver då vi endast tar in 23 elever varje läsår. Är du osäker på din plats i kön eller missat något utskick. Informationskväll gäller endast de som är inbjudna antingen med garantiplats eller som står på tur av ev få en.

Lundaskolan har inget öppet hus. Lundaskolan kommer inte att erbjuda något öppet hus eftersom vi ej kan ta emot alla som söker. Syskonförtur och tid i kön är det som gäller. Väljer någon sedan att tacka nej till platsen går frågan automatiskt till nästföljande i kön. Klassen HT 2019 kommer att bestå av ca 22-23 elever med 3 pedagoger.

Har ni frågor gällande intaget vänd er alltid till per@lundaskolan.se.

Lundaskolan har endast en klass i varje årskull. Förskoleklass – årskurs 3. Intagningen sker enligt följande principer:

1.    Syskonförtur.

2.    Datum för registrering av ansökan.

3.    Närhetsprincipen.

Alla barn är välkomna och ni erhåller alltid en plats i vår kö. Fyll i ansökan och mejla den till info@lundaskolan.se, det går även bra att skicka den med post till:

Lundaskolan

Lundagatan 43

Länk till anmälningsblankett (Word-dokument) »

(Tips: högerklicka på länken ovan och välj “Spara mål som…”)

Länk till anmälningsblankett (PDF) »

(Tips: vill ni hellre printa ut blanketten och posta till oss så väljer ni PDF-filen)

Tack för ett fortsatt gott förtroende och glöm inte att ni som står i vår kö måste meddela om ni byter adress, telefonnummer eller andra kontaktuppgifter under kötiden. Allt för att vi ska kunna nå er och eventuellt erbjuda plats när det blir dags. För byte av kontaktuppgifter vänligen mejla till: info@lundaskolan.se

Köstatus 20190131

SkolstartFöddaPlatser kvar