Lundaskolan | Om Hökarna

Om Hökarna

Välkommen till åk 2 Hökarna!

Välkomna till Hökarna som ligger på bottenvåningen i huset. Här arbetar skolans andraklassare tillsammans med pedagogerna Johan och Stefan tillsammans med klasslärare Josefina. Hökarnas klassrum tillika en del av våra fritidsutrymmen är det klassrum där ni checkar in på morgonen samt checkar ut ert barn på eftermiddagen. Under andra skolåret höjs tempot på undervisningen och eleverna befäster de kunskaper de tillgodogjort sig under sitt första skolår samt arbetar mer självständigt och i grupp. Lundaskolan erbjuder alla elever simundervisning vilket äger rum under åk 2, detta i mån av plats.