Om Hökarna

Om Hökarna

Välkommen till åk 3 Hökarna!

Välkomna till Hökarna som ligger på bottenvåningen i huset. Här arbetar skolans tredjeklassare tillsammans med pedagogerna Josefina och Johan och bildfröken Emmy. Hökarnas klassrum tillika en del av våra fritidsutrymmen är det klassrum där ni checkar in på morgonen samt checkar ut ert barn på eftermiddagen. Under tredje skolåret höjs tempot på undervisningen och eleverna befäster de kunskaper de tillgodogjort sig under sina första skolår samt arbetar mer självständigt och i grupp.