Lundaskolan | Välkomna till vår hemsida!

Välkomna till vår hemsida!

Hej alla barn och föräldrar. Varmt välkomna till Lundaskolan och Lundaskolans hemsida. Lundaskolan är en fristående skola med klasserna F-3. Vi är en liten skola med stora ambitioner. På Lundaskolan arbetar all personal tillsammans i ett helintegrerat arbetssätt vilket möjliggör högre personaltäthet under hela skoldagen. Att vi dessutom arbetar med mindre klasser 20-22 elever gör Lundaskolan är en attraktiv skola att söka till. Vi har ett nära och väl utvecklat samarbete med vår systerskola Bergsundsskolan inte långt härifrån. Båda skolorna har en och samma ägare som arbetar kontinuerligt med att höja båda skolornas kvalite´ gällande både utbildning och fritidsverksamhet.

Välkomna till vår  härliga verksamhet

Hälsningar  Rektor Gunnel Johansson med personal