Lundaskolan | Äntligen har terminen börjat !

Äntligen har terminen börjat !

Hej och välkomna alla elever och personal till en ny termin. Idag börjar äntligen skolan. Några av er har redan varit här ett par veckor och haft ett spännande fritids medan andra fortsatt med sin ledighet. Än så länge verkar vädret vara med oss men det kan svänga fort så se över era barns kläder. Barn har en tendens att växa en del över sommaren. Titta att allt passar innan det blir för blött och för kallt. Det underlättar både för oss och barnen. Första veckan är alltid speciell eftersom förskoleklassen har inskolning. Vi ser alla fram emot att lära känna våra nya elever och föräldrar.

Välkomna till Lundaskolan önskar Gunnel med Personal