Lundaskolan | Intagningsläget

Intagningsläget

Intag till Lundaskolan

2018-01-09

Hej alla barn (vuxna) som har för avsikt att börja förskoleklass på Lundaskolan hösten 2018. Vi kommer under denna vecka och nästa vecka att påbörja intaget för hösten 2018. Samtliga som erbjuds plats kommer att få post hem i brevlådan med mer information. De som sedan svarar ja att de är intresserade av en plats hos oss kommer att få en inbjudan till att besöka skolan den 12:e Februari. Lundaskolan kommer inte att erbjuda något öppet hus eftersom vi ej kan ta emot alla som söker. Syskonförtur och tid i kön är det som gäller. Väljer någon sedan att tacka nej till platsen går frågan automatiskt till nästföljande i kön. Klassen HT 2018 kommer att bestå av ca 22-23 elever med 3 pedagoger.

Har ni frågor gällande intaget vänd er alltid till per@lundaskolan.se.

Lundaskolan har endast en klass i varje årskull. Förskoleklass – årskurs 3. Intagningen sker enligt följande principer:

1.    Syskonförtur.

2.    Datum för registrering av ansökan.

3.    Närhetsprincipen.

Alla barn är välkomna och ni erhåller alltid en plats i vår kö. Fyll i ansökan och mejla den till info@lundaskolan.se, det går även bra att skicka den med post till:

Lundaskolan

Lundagatan 43

Länk till anmälningsblankett (Word-dokument) »

(Tips: högerklicka på länken ovan och välj “Spara mål som…”)

Länk till anmälningsblankett (PDF) »

(Tips: vill ni hellre printa ut blanketten och posta till oss så väljer ni PDF-filen)

Tack för ett fortsatt gott förtroende och glöm inte att ni som står i vår kö måste meddela om ni byter adress, telefonnummer eller andra kontaktuppgifter under kötiden. Allt för att vi ska kunna nå er och eventuellt erbjuda plats när det blir dags. För byte av kontaktuppgifter vänligen mejla till: info@lundaskolan.se

Vid frågor om platser och intagning kontakta Per Johansson.

E-post: per@lundaskolan.se

SkolstartFöddaPlatser kvar