Lundaskolan | Här kommer en hälsning i sommarvärmen

Här kommer en hälsning i sommarvärmen

En bit in i det efterlängtade sommarlovet kommer här en ändring gällande barnomsorgskontot. Sedan 2 veckor tillbaka har Lundaskolan ett nytt konto avsett endast för barnomsorgsavgiften. Det är viktigt att ni endast använder detta konto eftersom det gamla kontot har upphört. Ni som satt in pengar på det gamla kontot den senaste månaden har således fått dem tillbaka eftersom det nya kontot inte var administrerat. Detta gäller även alla er som har betalningen på Autogiro. Ni måste göra en kontoändring till det nya kontot omgående så att rätt summa betalas till rätt konto redan nu i augusti då den första betalningen för nästa läsår ska betalas.

Det nya kontot är ett postgirokonto med nummer  875745-2

Ha en fortsatt fin sommar så ses vi igen Måndagen den 20:e augusti.

Vänligen,
Per Johansson, skolchef